BIADAP! JIHAD Terhadap Zionis Israel dan UMNO Disamakan Sebagai ANJING!

Wednesday, 10 September 2014


Akta Hasutan sedang dikempen untuk dihapuskan. Menariknya yang kuat menentang adalah mereka yang menyokong Pakatan Rakyat. Lebih ironi adalah, di samping berkempen agar Akta Hasutan dipupuskan, mereka jugalah yang paling kerap melakukan hasutan serta penghinaan terhadap Melayu-Islam dan Bumiputera.

Perhatikan wajah yang tertera di atas. Baca apa yang ditulisnya di dalam Facebook yang berjaya di'print-screen'kan. Adakah ini yang dikatakan sebagai KEBEBASAN BERSUARA atau sebenarnya satu provokasi terhadap orang Melayu dan apabila ada tindak balas yang bersifat negatif, maka orang Melayu dan Islam dianggap sebagai RASIS sebagaimana yang seringkali dilabelkan oleh DAP?

Di Pulau Pinang pula, Sim Tze Tzin, Ahli Parlimen Bayan Baru yang merupakan salah seorang pemimpin PKR telah menghasut sebilangan pelajar-pelajar USM untuk berdemonstrasi agar Akta Hasutan dihapuskan.

Antara jam 1:10 tengah hari sehingga 1:40 tengah hari, seramai lebih kurang 50 orang pelajar Progressive Front (SPF) bersama-sama Persatuan Bahasa Tionghua Universiti Sains Malaysia (PBTUSM) dan pelajar-pelajar Pro Mahasiswa USM telah menganjurkan perhimpunan bantahan bertemakan, 'ABOLISH SEDITION ACT: SOLIDARITY4 AZMI SHAHROM - DEFEND ACADEMIC FREEDOM' bertempat di hadapan Masjid Al Malik Khalid, USM, Gelugor, Pulau Pinang.

Golongan yang kebanyakannya dibantu oleh kerajaan menerusi keadaan aman dan PTPTN, berjaya diperdayakan oleh PKR dan DAP untuk menentang keamanan dan kemudahan untuk belajar itu. Menariknya, mereka tidak mahu undang-undang mengikat mereka bagi sebarang masalah yang mereka lakukan kepada masyarakat awam.

Mereka ini sebenarnya mahu menjadikan Malaysia sebagai sebuah negara koboi yang tidak ada sebarang undang-undang untuk mengekalkan keamanan dan kesentosaan sekarang ini. Mereka sanggup melakukan apa-apa sahaja walaupun pertumpahan darah untuk tujuan tersebut.

Cuma mereka hanya akan memekik, menjerit dan menuduh kerajaan zalim serta gagal menjaga keselamatan mereka apabila mereka ditikam, dipukul, diterajang mahupun dibunuh sesuka hati!

Oleh kerana mereka berada dalam keadaan yang sangat selesa, mereka mahu menghapuskan undang-undang yang telah menjamin kebebasan serta keselamatan mereka. Bagi mereka, selagi mereka selamat, orang lain tidak perlu berada dalam keadaan selamat.

Oleh kerana itu, CAMKAN WAJAH SETIAP SEORANG DARIPADA MEREKA!

Mungkin ada sesuatu yang boleh mengajar mereka tentang pentingnya undang-undang seperti Akta Hasutan di negara ini....

8 comments:

  1. yang keling tu boleh la serah pada Briged Al Qassam ... boleh la kita tengok apa kesudahannya
    yang student USM ni dah terangan melanggar akta university .. adun bayan baru pulak dah jelas berniat MENGHASUT student tadi menghapuskan AKTA HASUTAN
    untuk mendapatkan title "AKTA" perlu kelulusan PARLIMEN jadi bukan semudah itu nak dihapuskan
    wahai anak anak BANGGANG BINGGAI NAK MAMPOS yang ada di USM tu ... kalo tak mau terima undang undang Negara ni ..... sila BERAMBUS
    kepada pihak yang berkaitan sila jalankan tugas yang diamanahkan ... jangan sampai warga MALAYSIA yang dah semakin bosan ni ambil tindakan sendiri

    ReplyDelete
  2. Si PENGGANAS PENDATANG Paria-PUNDEK yg. belajaq kat UPM tu patut diTENDANG dari UPM dan diTANGKAP PDRM kerana dia menyeru kpd. GENOSID ke atas Palestin oleh Israel-JAHANAM dan MENGHINA Islam/umatnya!!

    Dan si PENGGANAS Cina-KANGKANG BABI semuanya patut diTENDANG saja dari USM!

    Tapi tengoklah siAG-LIBERAL-PENGKHIANAT-yg. patut diPECAT, lain mcm. pula dah - lihat di http://www.mykmu.net/2014/09/09/pendakwaan-akta-hasutan-peguam-negara-buat-flip-flop/ , Pendakwaan Akta Hasutan, Peguam Negara Buat “Flip-Flop”?, Posted by lawyer cabuk , 9 Sept 2014!

    Makcik Sambal Belacan.

    ReplyDelete
  3. Sampai bila kita nak biarkan bangsat bangsat ni menghina Melayu dan orang Islam? Sewajibnya bukan orang UMNO dan orang Islam yang dilenyapkan tetapi si Bangsat ni. Bertindaklah pihak berkuasa dengan bagi hukuman yang paling berat sebelum panas yang membara orang Melayu meletop.

    ReplyDelete
  4. sedih bila org melayu dah bertolak ansur hidup dgn bangsa pendatang ini yg dibalas..madu dibalas tuba..nasib anak tamil mungkin tidak sebaik kalau tok nenek dia tak berhijrah..inilah akibat asyik bergaul dgn bangsa sama tanpa bergaul dgn bangsa melayu..atau bergaul dgn bangsa melayu yg tak tahu bersyukur...

    ReplyDelete
  5. When we give pariah the place within community....they only know how to create chaos.....

    ReplyDelete
  6. kesian sungguh pariah nih....dia ingat macammana gamaknya yahudi pandang bangsa dia....suruh la dia baca lebih skit tentang bangsa yahudi...hahahahaha....

    pariah will always be a pariah...they will never become a brahmin.....

    ReplyDelete
  7. Najib Mongol tak bising pun.....yg ko marahx kat budak india ni apahal. Kita ada pemimpin yg telah diamanahkan utk keselamatan dan kesejahteraan......tak usah riohx.....kenapa tak bising terhadap yg makan gaji buta tu.......fokus kpd isu....bukan tambah masaalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg di bunuh kat Palestine tu orang ISLAM !
      dari jumlah korban 2 ribu tu 70% ialah bayi.. ibu .. orang tua .. kanak kanak
      isunya sekarang ... apesal anak KELING ni gelarkan yg terkorban tu PENGGANAS ???
      dia siapa ? kalo rasa hebat sangat usung la lambang swastika agama hindu tu pergi Israel ... berani ??
      kalo ko tu kapir tak heran la kalo ko tak marah

      Delete

BIADAP! JIHAD Terhadap Zionis Israel dan UMNO Disamakan Sebagai ANJING!

Wednesday, 10 September 2014 ·


Akta Hasutan sedang dikempen untuk dihapuskan. Menariknya yang kuat menentang adalah mereka yang menyokong Pakatan Rakyat. Lebih ironi adalah, di samping berkempen agar Akta Hasutan dipupuskan, mereka jugalah yang paling kerap melakukan hasutan serta penghinaan terhadap Melayu-Islam dan Bumiputera.

Perhatikan wajah yang tertera di atas. Baca apa yang ditulisnya di dalam Facebook yang berjaya di'print-screen'kan. Adakah ini yang dikatakan sebagai KEBEBASAN BERSUARA atau sebenarnya satu provokasi terhadap orang Melayu dan apabila ada tindak balas yang bersifat negatif, maka orang Melayu dan Islam dianggap sebagai RASIS sebagaimana yang seringkali dilabelkan oleh DAP?

Di Pulau Pinang pula, Sim Tze Tzin, Ahli Parlimen Bayan Baru yang merupakan salah seorang pemimpin PKR telah menghasut sebilangan pelajar-pelajar USM untuk berdemonstrasi agar Akta Hasutan dihapuskan.

Antara jam 1:10 tengah hari sehingga 1:40 tengah hari, seramai lebih kurang 50 orang pelajar Progressive Front (SPF) bersama-sama Persatuan Bahasa Tionghua Universiti Sains Malaysia (PBTUSM) dan pelajar-pelajar Pro Mahasiswa USM telah menganjurkan perhimpunan bantahan bertemakan, 'ABOLISH SEDITION ACT: SOLIDARITY4 AZMI SHAHROM - DEFEND ACADEMIC FREEDOM' bertempat di hadapan Masjid Al Malik Khalid, USM, Gelugor, Pulau Pinang.

Golongan yang kebanyakannya dibantu oleh kerajaan menerusi keadaan aman dan PTPTN, berjaya diperdayakan oleh PKR dan DAP untuk menentang keamanan dan kemudahan untuk belajar itu. Menariknya, mereka tidak mahu undang-undang mengikat mereka bagi sebarang masalah yang mereka lakukan kepada masyarakat awam.

Mereka ini sebenarnya mahu menjadikan Malaysia sebagai sebuah negara koboi yang tidak ada sebarang undang-undang untuk mengekalkan keamanan dan kesentosaan sekarang ini. Mereka sanggup melakukan apa-apa sahaja walaupun pertumpahan darah untuk tujuan tersebut.

Cuma mereka hanya akan memekik, menjerit dan menuduh kerajaan zalim serta gagal menjaga keselamatan mereka apabila mereka ditikam, dipukul, diterajang mahupun dibunuh sesuka hati!

Oleh kerana mereka berada dalam keadaan yang sangat selesa, mereka mahu menghapuskan undang-undang yang telah menjamin kebebasan serta keselamatan mereka. Bagi mereka, selagi mereka selamat, orang lain tidak perlu berada dalam keadaan selamat.

Oleh kerana itu, CAMKAN WAJAH SETIAP SEORANG DARIPADA MEREKA!

Mungkin ada sesuatu yang boleh mengajar mereka tentang pentingnya undang-undang seperti Akta Hasutan di negara ini....

8 comments:

Anonymous said...
10 September 2014 at 19:51  

yang keling tu boleh la serah pada Briged Al Qassam ... boleh la kita tengok apa kesudahannya
yang student USM ni dah terangan melanggar akta university .. adun bayan baru pulak dah jelas berniat MENGHASUT student tadi menghapuskan AKTA HASUTAN
untuk mendapatkan title "AKTA" perlu kelulusan PARLIMEN jadi bukan semudah itu nak dihapuskan
wahai anak anak BANGGANG BINGGAI NAK MAMPOS yang ada di USM tu ... kalo tak mau terima undang undang Negara ni ..... sila BERAMBUS
kepada pihak yang berkaitan sila jalankan tugas yang diamanahkan ... jangan sampai warga MALAYSIA yang dah semakin bosan ni ambil tindakan sendiri

Anonymous said...
10 September 2014 at 20:00  

Si PENGGANAS PENDATANG Paria-PUNDEK yg. belajaq kat UPM tu patut diTENDANG dari UPM dan diTANGKAP PDRM kerana dia menyeru kpd. GENOSID ke atas Palestin oleh Israel-JAHANAM dan MENGHINA Islam/umatnya!!

Dan si PENGGANAS Cina-KANGKANG BABI semuanya patut diTENDANG saja dari USM!

Tapi tengoklah siAG-LIBERAL-PENGKHIANAT-yg. patut diPECAT, lain mcm. pula dah - lihat di http://www.mykmu.net/2014/09/09/pendakwaan-akta-hasutan-peguam-negara-buat-flip-flop/ , Pendakwaan Akta Hasutan, Peguam Negara Buat “Flip-Flop”?, Posted by lawyer cabuk , 9 Sept 2014!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...
10 September 2014 at 20:00  

Sampai bila kita nak biarkan bangsat bangsat ni menghina Melayu dan orang Islam? Sewajibnya bukan orang UMNO dan orang Islam yang dilenyapkan tetapi si Bangsat ni. Bertindaklah pihak berkuasa dengan bagi hukuman yang paling berat sebelum panas yang membara orang Melayu meletop.

Anonymous said...
10 September 2014 at 20:10  

sedih bila org melayu dah bertolak ansur hidup dgn bangsa pendatang ini yg dibalas..madu dibalas tuba..nasib anak tamil mungkin tidak sebaik kalau tok nenek dia tak berhijrah..inilah akibat asyik bergaul dgn bangsa sama tanpa bergaul dgn bangsa melayu..atau bergaul dgn bangsa melayu yg tak tahu bersyukur...

Anonymous said...
10 September 2014 at 20:22  

When we give pariah the place within community....they only know how to create chaos.....

Anonymous said...
10 September 2014 at 20:27  

kesian sungguh pariah nih....dia ingat macammana gamaknya yahudi pandang bangsa dia....suruh la dia baca lebih skit tentang bangsa yahudi...hahahahaha....

pariah will always be a pariah...they will never become a brahmin.....

Anonymous said...
10 September 2014 at 21:05  

Najib Mongol tak bising pun.....yg ko marahx kat budak india ni apahal. Kita ada pemimpin yg telah diamanahkan utk keselamatan dan kesejahteraan......tak usah riohx.....kenapa tak bising terhadap yg makan gaji buta tu.......fokus kpd isu....bukan tambah masaalah.

Anonymous said...
11 September 2014 at 00:09  

yg di bunuh kat Palestine tu orang ISLAM !
dari jumlah korban 2 ribu tu 70% ialah bayi.. ibu .. orang tua .. kanak kanak
isunya sekarang ... apesal anak KELING ni gelarkan yg terkorban tu PENGGANAS ???
dia siapa ? kalo rasa hebat sangat usung la lambang swastika agama hindu tu pergi Israel ... berani ??
kalo ko tu kapir tak heran la kalo ko tak marah

 
Copyright © -2012 buletin All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks