BUTIRAN Penghina Melayu dan Islam Telah Diperolehi

Thursday, 11 September 2014

Semalam, seorang pengguna Facebook atas nama ROOPAN RODRI telah didedahkan. (BACA DI SINI).

Dalam posting yang dibuat ROOPAN RODRI telah menyatakan:

"Tau kenapa org Melayu ni slalu emo pasal terorist-terorist yg mati mcm anjing kat Palestine tu? sbab org UMNGOK ni satu geng ngan terorist-terorist tu! Israel sepatutnya lenyapkan satu Palestine tu dan tolong lenyapkan UMNGOK sekali, baru aman dunia ni."

Hari ini, sebahagian daripada butiran peribadinya telah pun diketahui.

ROOPAN RODRI atau nama sebenarnya N.NAVANEENTHA ROOPAN A/L NAVANEENTHA KRISHNAN dengan nombor kad pengenalan 9307011-14-5079 merupakan pelajar dalam bidang SAINS PERUBATAN VETERINAR di Universiti Putra Malaysia (UPM).

Butiran lanjut akan menyusul.

14 comments:

  1. Bagus lepas kena tangkap...kena buang u....tak de kerja nanti jd pengedar dadah....bunuh orang....Paria....paria parapundemaune......!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas tu mampozzzz kena tembak ngan polis.....maka menyalak nyalak segala mcm lawyer yg sama spesis dengan nya, especially yg duduk parti pembangkang....polis juga yg di salahkan.....pak cik najib & wak jahid senyap jer......

      Delete
    2. paria bangsat tetap paria bangsat......lembu bangsat.

      Delete
  2. India jadi samseng akibat filem2 Tamil yg mengagung2kan gaduh & ganster.

    Nasihat kepada astro ^& media prima. Jgn siarkan filem samseng tamil.

    Kerajaan MALAYSIA patut gubal undang2 exclusive haram import & tayang filem samseng luar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju 100%, diorg ingat jd samseng Tamil bole pukul org kasi terbang atas pokok, atas bumbung, kuat sgt terpengaruh....

      Delete
  3. Teman rasa budak hitam ni tak akan didakwa dimana-mana mahkamah pun.Dia akan terus bebas macam biasa bahkan mungkin lebih teruk lagi. Apa sebab gitu? Mana ada polis berani bertindak keatas dia.Nanti hilang undi kaum ni dalam PRU. Tak caya tanya bos2 UMNO.

    ReplyDelete
  4. Anon 12:08-aku setuju. Sebelum ni dalam 1-2 bulan lepas pun ada seekor paria yang menghina islam tapi sampai hari senyap aje tiada tindakan.Undi punya pasal UMNO sanggup biar agama dan bangsa dihina.

    ReplyDelete
  5. Keling keling dari MIC senyap aje.
    Pundek Roopan Krishnan boleh join Hindraf atau Tamil Tigers selepas ini.

    ReplyDelete
  6. Keling Rasis Estet Kaki Todi Para Pundek!!!

    Kalau dia hina kerajaan satu hal tapi dia Kutuk UMNO parti Melayu!!

    Kenapa tak kutuk MIC ????

    Keling Pariah Estet kaki Todi Para Pundek!!!

    ReplyDelete
  7. Woii Keling apa hal teroris Tamil Elam pat Sri Lanka???

    Sedara mara ko kan Keling pariah para pundek!!

    ReplyDelete
  8. Pendedahan yang baik!!

    Pelajar UPM mengenai binatang sebab tu peel sama dgn BINATANG PARIAH!!

    Budak2 Melayu UPM yang cintakan Bangsa pasti korang tau apa nak buat kan??

    Blanket parti lah sampai parah mcm ANJING PARIAH!!

    ReplyDelete
  9. Roopan :Sorry la abang2 semua, saya punya fesbuk ada kena hack jugaaak!!
    Melayu : Oooo..kena hack rupanya, tak apa tak apa. Nanti ada sekor Menteri pi jumpa hang mintak maap!!

    ReplyDelete

  10. ORANG TUA KATA
    ADA KELING ADA ULAR BUNOH KELING.
    JAGN JADI KELING KARAM.
    ANAK KELING.
    KELING MABOK TODI
    KELING PARIA
    BIAWAK.

    ReplyDelete
  11. Monyet ni famous dari dulu pun tapi masih tak ada tindakan dari upm.
    http://mymediahubonline.blogspot.com/2014/06/3-gambar-suspek-pelajar-senior-yang.html

    ReplyDelete

BUTIRAN Penghina Melayu dan Islam Telah Diperolehi

Thursday, 11 September 2014 ·

Semalam, seorang pengguna Facebook atas nama ROOPAN RODRI telah didedahkan. (BACA DI SINI).

Dalam posting yang dibuat ROOPAN RODRI telah menyatakan:

"Tau kenapa org Melayu ni slalu emo pasal terorist-terorist yg mati mcm anjing kat Palestine tu? sbab org UMNGOK ni satu geng ngan terorist-terorist tu! Israel sepatutnya lenyapkan satu Palestine tu dan tolong lenyapkan UMNGOK sekali, baru aman dunia ni."

Hari ini, sebahagian daripada butiran peribadinya telah pun diketahui.

ROOPAN RODRI atau nama sebenarnya N.NAVANEENTHA ROOPAN A/L NAVANEENTHA KRISHNAN dengan nombor kad pengenalan 9307011-14-5079 merupakan pelajar dalam bidang SAINS PERUBATAN VETERINAR di Universiti Putra Malaysia (UPM).

Butiran lanjut akan menyusul.

14 comments:

Anonymous said...
11 September 2014 at 11:50  

Bagus lepas kena tangkap...kena buang u....tak de kerja nanti jd pengedar dadah....bunuh orang....Paria....paria parapundemaune......!!

Anonymous said...
11 September 2014 at 12:01  

lepas tu mampozzzz kena tembak ngan polis.....maka menyalak nyalak segala mcm lawyer yg sama spesis dengan nya, especially yg duduk parti pembangkang....polis juga yg di salahkan.....pak cik najib & wak jahid senyap jer......

Anonymous said...
11 September 2014 at 12:02  

India jadi samseng akibat filem2 Tamil yg mengagung2kan gaduh & ganster.

Nasihat kepada astro ^& media prima. Jgn siarkan filem samseng tamil.

Kerajaan MALAYSIA patut gubal undang2 exclusive haram import & tayang filem samseng luar.

Anonymous said...
11 September 2014 at 12:08  

Teman rasa budak hitam ni tak akan didakwa dimana-mana mahkamah pun.Dia akan terus bebas macam biasa bahkan mungkin lebih teruk lagi. Apa sebab gitu? Mana ada polis berani bertindak keatas dia.Nanti hilang undi kaum ni dalam PRU. Tak caya tanya bos2 UMNO.

Anonymous said...
11 September 2014 at 12:48  

Anon 12:08-aku setuju. Sebelum ni dalam 1-2 bulan lepas pun ada seekor paria yang menghina islam tapi sampai hari senyap aje tiada tindakan.Undi punya pasal UMNO sanggup biar agama dan bangsa dihina.

Anonymous said...
11 September 2014 at 12:49  

Keling keling dari MIC senyap aje.
Pundek Roopan Krishnan boleh join Hindraf atau Tamil Tigers selepas ini.

Anonymous said...
11 September 2014 at 13:02  

Keling Rasis Estet Kaki Todi Para Pundek!!!

Kalau dia hina kerajaan satu hal tapi dia Kutuk UMNO parti Melayu!!

Kenapa tak kutuk MIC ????

Keling Pariah Estet kaki Todi Para Pundek!!!

Anonymous said...
11 September 2014 at 13:05  

Woii Keling apa hal teroris Tamil Elam pat Sri Lanka???

Sedara mara ko kan Keling pariah para pundek!!

Anonymous said...
11 September 2014 at 13:09  

Pendedahan yang baik!!

Pelajar UPM mengenai binatang sebab tu peel sama dgn BINATANG PARIAH!!

Budak2 Melayu UPM yang cintakan Bangsa pasti korang tau apa nak buat kan??

Blanket parti lah sampai parah mcm ANJING PARIAH!!

Anonymous said...
11 September 2014 at 13:11  

Roopan :Sorry la abang2 semua, saya punya fesbuk ada kena hack jugaaak!!
Melayu : Oooo..kena hack rupanya, tak apa tak apa. Nanti ada sekor Menteri pi jumpa hang mintak maap!!

Anonymous said...
11 September 2014 at 13:37  

paria bangsat tetap paria bangsat......lembu bangsat.

Anonymous said...
12 September 2014 at 05:18  


ORANG TUA KATA
ADA KELING ADA ULAR BUNOH KELING.
JAGN JADI KELING KARAM.
ANAK KELING.
KELING MABOK TODI
KELING PARIA
BIAWAK.

Anonymous said...
13 September 2014 at 00:39  

Monyet ni famous dari dulu pun tapi masih tak ada tindakan dari upm.
http://mymediahubonline.blogspot.com/2014/06/3-gambar-suspek-pelajar-senior-yang.html

Anonymous said...
7 February 2015 at 18:40  

Setuju 100%, diorg ingat jd samseng Tamil bole pukul org kasi terbang atas pokok, atas bumbung, kuat sgt terpengaruh....

 
Copyright © -2012 buletin All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks