5 TAHANAN SSKM SAHKAN DORIS JONES MAHU JADI PRESIDEN PERTAMA NEGARA SABAH

Sunday 1 March 2015


Selain Sarawak for Sarawakians (S4S) yang sedang mencari-cari arah sokongan selepas PKR tiba-tiba sahaja merudum sebaik-baik Anwar Ibrahim dipenjarakan, selain DAP yang tidak berani mengepalai gerakan mengeluarkan Sarawak dari Malaysia secara terang-terangan sebaliknya sekadar menjadi dalang yang menyalurkan bantuan kewangan dan teknikal, satu lagi kumpulan yang tidak kurang berlagak dan angkuh adalah Sabah Sarawak Keluar Malaysia (SSKM) yang diketuai oleh seorang wanita Cina yang dilahirkan di Labuan bernama Doris Jones.

Kalau kita perhatikan, kebanyakan pemimpin utama kumpulan pemisah ini adalah dari kaum Cina, manakala Bumiputera pula dipergunakan sekadar untuk melalak tentang hak tanah dan Perkara 18/20 yang mereka sendiri tidak faham.

Dan yang paling menarik, antara isu remeh yang mereka perjuangkan ialah, Sabah dan Sarawak berstatus negeri di dalam Malaysia, walaupun Perlembagaan Malaysia secara jelas menyatakannya status itu. Begitu juga dengan Singapura sebelum Singapura dikeluarkan pada tahun 1965 selepas Lee Kuan Yew dan PAP secara sengaja cuba mencetuskan pergaduhan kaum yang lebih besar selepas 'kejayaan' pada tahun 1964.

Pergaduhan kaum kemudiannya berlangsung pada 13 Mei 1969, iaitu sejurus selepas PRU-3 yang menyaksikan parti-parti berasaskan Cina chauvinist tinggalan PAP iaitu DAP memenangi beberapa kerusi bandaran.

Ramai yang tidak tahu, pada 10 Februari 2015, antar jam 9:00 sehingga 9:30 pagi, seramai 5 orang tahanan yang terlibat dengan SSKM telah dibebaskan dengan seorang penjamin bernama Dexter Chin Chen Sang di Balai Polis Lahad Datu.

Mereka yang dibebaskan adalah:

1. Wilson J Moduying
2. Mary Regina @ Natalie Regina
3. Rosina Avellinus Gom
4. Mohd Rizwan bin Dahlan
5. Milin Biok Junior.


Kesemua mereka telah menerima Surat Perjanjian dan Jaminan di mana mereka telah dikehendaki hadir ke Mahkamah Lahad Datu pada 17 Feburari 2015, jam 9:00 pagi.

Sebenarnya sebelum kelima-lima mereka dibebaskan, seramai 15 orang sukarelawan SSKM telah berkumpul di hadapan pintu utama IPD Lahad Datu. Mereka berkumpul untuk menyambut pembebasan kelima-lima tahanan berkenaan. Turut hadir adalah Ariffin Hamid Merican dan Nawawie Apas Saking yang merupakan bekas calon PRU-13 mewakili parti STAR di Lahad Datu.

Seorang wartawan Malaysia yang bertugas di United Kingdom telah mendedahkan satu rahsia besar membabitkan Doris Jones.

Menurut wartawan tersebut, Doris Jones yang mendakwa dia mendapat surat daripada Kerajaan British untuk membebaskan tahanan SSKM di Tuaran dan Lahad Datu adalah seorang PENIPU BESAR. Pengesahan PENIPUAN DORIS JONES telah diperolehi daripada Pesuruhjaya Tinggi British di Jalan Ampang. Pesuruhjaya Tinggi British memberitahu surat berkenaan adalah palsu dan tidak sah kerana tidak ada LETTER HEAD dan tarikh yang tidak betul.Turut ditegaskan, sepanjang Doris Jones berada di UK, dia tidak mempunyai sebarang kerja yang tetap. Dakwaannya yang dia adalah lulusan undang-undang dari Universiti London juga adalah PALSU dan berniat untuk menipu masyarakat terutama sekali di Sabah.

Dakwaannya kononnya dia telah berjaya mendapatkan campurtangan daripada Kerajaan United Kingdom juga adalah palsu. Bahkan dia sebenarnya adalah aktivis yang telah 'DIWUJUDKAN' oleh Anwar Ibrahim bagi tujuan memecah belahkan penduduk Sabah dan Sarawak menjelang PRU-14.

Daripada sumber yang lain, Doris Jones telah dijanjikan oleh Anwar Ibrahim untuk menjadi PRESIDEN REPUBLIK SABAH yang pertama. Bahkan siasatan juga mendapati Doris Jones telah dijanjikan sebagai PRESIDEN REPUBLIK SABAH yang pertama sekiranya Sabah berjaya dibawa keluar dari Malaysia.

Menariknya, daripada semua kepimpinan SSKM yang berteraskan Cina SAPP, PKR dan DAP, tiada sesiapa pun yang berani muncul di barisan hadapan, sebaliknya yang dipergunakan adalah mereka yang bernama Bumiputera dan Pribumi.

Adakah 'kemerdekaan' yang diperjuangkan oleh SSKM dan Doris Jones yang berteraskan kepada penipuan, sebenarnya membawa kepada penjajahan bukan Bumiputera ke atas Bumiputera Sabah dan Sarawak sekaligus perampasan tanah-tanah adat yang banyak menjadi penghalang kepada mereka, akan dibuat secara sewenang-wenangnya sebagaimana yang cuba dilakukan oleh DAP di Pulau Pinang dan Selangor?

18 comments:

 1. Itulah - patutnya dari awal lagi si KDN/PDRM melabel si puak pemisah PENDATANG KAPIRDAJAL RASIS-KANGKANG BABI ni sbg. PENGGANAS Kristian; jadi si pu-KEPARAT DAPBANGKAI ini juga bolrh diTANGKAP kerana bersekutu dgn. PENGGANAS! Kerana itulah tujuan puak PENGGANAS PEMISAH ANTI-ISLAM/MELAYU ni semua - di samping nak MENGGABUNGkan Sarawak/Sabah yg. amat kaya minyak -gas, dgn. Singapura (yg. merupakan pengkalan NATO-MOSSAD), mereka juga mahu MENGKRISTIANkan (yg. pro-Yahudi Zionis/ISrael-KEPARAT) Sabah-Sarawak!

  Tapi jgn. disalahkan mereka 100%, kerana ini juga hasil PENGKHIANATAN pemimpin Islam/Melayu-LIBERAL-BANGANG nak MAMPOS; yg. asyik dok MENJILAT kasut MUSUH Islam/Melayu!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete
  Replies
  1. apa awak cakap???? pengganas kristian??? sejak bila kami kristian ada jadi pengganas di sarawak????

   Delete
 2. PEMBETULAN:

  Itulah - patutnya dari awal lagi si KDN/PDRM melabel si puak pemisah PENDATANG KAPIRDAJAL RASIS-KANGKANG BABI ni sbg. PENGGANAS Kristian; jadi si pua-KEPARAT DAPBANGKAI ini juga boleh diTANGKAP kerana bersekutu dgn. PENGGANAS! Kerana itulah tujuan puak PENGGANAS PEMISAH ANTI-ISLAM/MELAYU ni semua - di samping nak MENGGABUNGkan Sarawak/Sabah yg. amat kaya minyak -gas, dgn. Singapura (yg. merupakan pengkalan NATO-MOSSAD), mereka juga mahu MENGKRISTIANkan (yg. pro-Yahudi Zionis/ISrael-KEPARAT) Sabah-Sarawak!

  Tapi jgn. disalahkan mereka 100%, kerana ini juga hasil PENGKHIANATAN pemimpin Islam/Melayu-LIBERAL-BANGANG nak MAMPOS; yg. asyik dok MENJILAT kasut MUSUH Islam/Melayu!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pembetulan: Kepala mau jadi hiasan rumah panjang ka kek tempayan?

   Delete
 3. hahahaahaha... otak letak kat kepala lutut. extremist melayu.

  ReplyDelete
 4. Ni fitnah bodoh puak-puak nasionalis melayu..... cerita yang bodoh lagi membangangkan.... kalau percaya jugak tak tahulah.... tak habis-habis dengan ketuanan melayu nya.... bodoh...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pantat kau la kapir cina kulup. Pundek, pegi menyontot dgn babi la kimak

   Delete
 5. Hmm saya tertanya2 mengapa perlu keluar dari cengkaman dan mengapa harus menghaaut lebih ramai org untuk keluar dari malaya..kan itu tindakkan bodoh..tahayul semua itu..doris jones memang menghasut org..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Xda hasutan pn. Mmg kmi warga Sabah x suka dgn pemimpin Malaya. Semua pembohong.

   Delete
 6. SORRY TO SAY BANGANG BANGANG MALAYA MENYALAK OIII....WE DAYAK N OTHER DAYAK SABAHAN......SABAH SARAWAK ARE NOT RUMPUN MELAYU...SO JAGA TANAH AIR SENDIRI SEBELUM BANGLA INDON SERANG MALAYA....SARAWAK FOR SARAWAKIAN...DONT SPIN A NEWS WHICH IS DORIS JONE ARE CHINESE....DORIS JONE ARE TRULY PRIBUMI BORNEO..SORRY TO SAY BRO, SSKM ARE ANTI PKR PAS DAP EVEN UMNO BN ALSO....

  ReplyDelete
 7. SSKM SS,UK
  SABAH DAN SARAWAK ADA SEBUAH WILAYAH ATAU NEGARA YANG DI PANGGIL NORTH OF BORNEO
  PERPADUAN KAMI DI SINI BEGITU TINGGI TIDAK MENGIRA AGAMA DAN BANGSA
  MALAYA JANGAN CUBA NAK ROSAKKAN PERPADUAN KAMI!!!

  ReplyDelete
 8. Kalu btl Doris Jones penipu...bagi bukti?kenapa dia berani cabar PM Malaysia ke makhamah Antarabangsa?kenapa.....?

  ReplyDelete
 9. NAMPAK DARI CARA ADMIN MENAIP, KAMI SABAHAN SUDAH TAHU KAMU ANTI-CINA DAN PANDANG RENDAH AKAN BANGSA BORNEO. KAMI BOLEH BERSUKUTU DENGAN MALAYA TAPI KAMI BOLEH JUGA BUAT KEPUTUSAN UNTUK KELUAR BALIK DARI PERSEKUTUAN MALAYSHIT!!

  ReplyDelete
 10. Melayu balik Malaya, apa nak bising lagi. MELAYU biasa guna keagamaan utk perang? ? GUNA OTAK ATAU LUTUT MEMIKIR?

  ReplyDelete
 11. Boleh tahan juga Spin Admin ni tapi otak letak kat LUTUT. Dikata BODOH nanti marah pulak... tapi memang pun BODOH TOLOL tak boleh di ajar. kalau dah TOLOL, semua yang di tulis pun lari daripada fakta. Yang ada cuma auta. Menghairankan... kenapa macai UMNO ni terlalu ramai yang BODOH sombong. Patut lah 2.6 bilion bos dia kata derma pun angguk jer. Duit derma Yapeim untuk anak yatim kena kebas pun ok jer. Sampai bila lah kamu ni diperbodoh kan oleh kaum kamu sendiri.

  ReplyDelete
 12. Ini cerita tiada lain Perkauman melayu umno..tak payah bukti... Cukup la himpunan baju merah.. Ketara sangat.. masih nak tuduh orang lain racist..

  ReplyDelete
 13. Admin post ni rasanya tidak logik

  "dia sebenarnya adalah aktivis yang telah 'DIWUJUDKAN' oleh Anwar Ibrahim bagi tujuan memecah belahkan penduduk Sabah dan Sarawak menjelang PRU-14"

  Kerana adanya penyokong SSKM maka PR pada PRU13 tidak dapat kemanangan di Ranau, cuba lihat setiap DUN dan Parlimen di SABAH, walaupun tidak banyak tapi STAR telah mengugat penyokong PR dan tidak kepada Barisan National.

  PRU14 Barisan National akan menang juga, jangan ko susah hati admin selagi SSKM masih berjalan.

  ReplyDelete
 14. Suka hati kami orang Sabah Sarawaklah yang korang Malaya sibuk apasal?, tempat sendiripun x terjaga cehhhh takutlah tu sebab SS punya minyak dll.

  ReplyDelete

5 TAHANAN SSKM SAHKAN DORIS JONES MAHU JADI PRESIDEN PERTAMA NEGARA SABAH

Sunday 1 March 2015 ·


Selain Sarawak for Sarawakians (S4S) yang sedang mencari-cari arah sokongan selepas PKR tiba-tiba sahaja merudum sebaik-baik Anwar Ibrahim dipenjarakan, selain DAP yang tidak berani mengepalai gerakan mengeluarkan Sarawak dari Malaysia secara terang-terangan sebaliknya sekadar menjadi dalang yang menyalurkan bantuan kewangan dan teknikal, satu lagi kumpulan yang tidak kurang berlagak dan angkuh adalah Sabah Sarawak Keluar Malaysia (SSKM) yang diketuai oleh seorang wanita Cina yang dilahirkan di Labuan bernama Doris Jones.

Kalau kita perhatikan, kebanyakan pemimpin utama kumpulan pemisah ini adalah dari kaum Cina, manakala Bumiputera pula dipergunakan sekadar untuk melalak tentang hak tanah dan Perkara 18/20 yang mereka sendiri tidak faham.

Dan yang paling menarik, antara isu remeh yang mereka perjuangkan ialah, Sabah dan Sarawak berstatus negeri di dalam Malaysia, walaupun Perlembagaan Malaysia secara jelas menyatakannya status itu. Begitu juga dengan Singapura sebelum Singapura dikeluarkan pada tahun 1965 selepas Lee Kuan Yew dan PAP secara sengaja cuba mencetuskan pergaduhan kaum yang lebih besar selepas 'kejayaan' pada tahun 1964.

Pergaduhan kaum kemudiannya berlangsung pada 13 Mei 1969, iaitu sejurus selepas PRU-3 yang menyaksikan parti-parti berasaskan Cina chauvinist tinggalan PAP iaitu DAP memenangi beberapa kerusi bandaran.

Ramai yang tidak tahu, pada 10 Februari 2015, antar jam 9:00 sehingga 9:30 pagi, seramai 5 orang tahanan yang terlibat dengan SSKM telah dibebaskan dengan seorang penjamin bernama Dexter Chin Chen Sang di Balai Polis Lahad Datu.

Mereka yang dibebaskan adalah:

1. Wilson J Moduying
2. Mary Regina @ Natalie Regina
3. Rosina Avellinus Gom
4. Mohd Rizwan bin Dahlan
5. Milin Biok Junior.


Kesemua mereka telah menerima Surat Perjanjian dan Jaminan di mana mereka telah dikehendaki hadir ke Mahkamah Lahad Datu pada 17 Feburari 2015, jam 9:00 pagi.

Sebenarnya sebelum kelima-lima mereka dibebaskan, seramai 15 orang sukarelawan SSKM telah berkumpul di hadapan pintu utama IPD Lahad Datu. Mereka berkumpul untuk menyambut pembebasan kelima-lima tahanan berkenaan. Turut hadir adalah Ariffin Hamid Merican dan Nawawie Apas Saking yang merupakan bekas calon PRU-13 mewakili parti STAR di Lahad Datu.

Seorang wartawan Malaysia yang bertugas di United Kingdom telah mendedahkan satu rahsia besar membabitkan Doris Jones.

Menurut wartawan tersebut, Doris Jones yang mendakwa dia mendapat surat daripada Kerajaan British untuk membebaskan tahanan SSKM di Tuaran dan Lahad Datu adalah seorang PENIPU BESAR. Pengesahan PENIPUAN DORIS JONES telah diperolehi daripada Pesuruhjaya Tinggi British di Jalan Ampang. Pesuruhjaya Tinggi British memberitahu surat berkenaan adalah palsu dan tidak sah kerana tidak ada LETTER HEAD dan tarikh yang tidak betul.Turut ditegaskan, sepanjang Doris Jones berada di UK, dia tidak mempunyai sebarang kerja yang tetap. Dakwaannya yang dia adalah lulusan undang-undang dari Universiti London juga adalah PALSU dan berniat untuk menipu masyarakat terutama sekali di Sabah.

Dakwaannya kononnya dia telah berjaya mendapatkan campurtangan daripada Kerajaan United Kingdom juga adalah palsu. Bahkan dia sebenarnya adalah aktivis yang telah 'DIWUJUDKAN' oleh Anwar Ibrahim bagi tujuan memecah belahkan penduduk Sabah dan Sarawak menjelang PRU-14.

Daripada sumber yang lain, Doris Jones telah dijanjikan oleh Anwar Ibrahim untuk menjadi PRESIDEN REPUBLIK SABAH yang pertama. Bahkan siasatan juga mendapati Doris Jones telah dijanjikan sebagai PRESIDEN REPUBLIK SABAH yang pertama sekiranya Sabah berjaya dibawa keluar dari Malaysia.

Menariknya, daripada semua kepimpinan SSKM yang berteraskan Cina SAPP, PKR dan DAP, tiada sesiapa pun yang berani muncul di barisan hadapan, sebaliknya yang dipergunakan adalah mereka yang bernama Bumiputera dan Pribumi.

Adakah 'kemerdekaan' yang diperjuangkan oleh SSKM dan Doris Jones yang berteraskan kepada penipuan, sebenarnya membawa kepada penjajahan bukan Bumiputera ke atas Bumiputera Sabah dan Sarawak sekaligus perampasan tanah-tanah adat yang banyak menjadi penghalang kepada mereka, akan dibuat secara sewenang-wenangnya sebagaimana yang cuba dilakukan oleh DAP di Pulau Pinang dan Selangor?

18 comments:

Anonymous said...
1 March 2015 at 15:01  

Itulah - patutnya dari awal lagi si KDN/PDRM melabel si puak pemisah PENDATANG KAPIRDAJAL RASIS-KANGKANG BABI ni sbg. PENGGANAS Kristian; jadi si pu-KEPARAT DAPBANGKAI ini juga bolrh diTANGKAP kerana bersekutu dgn. PENGGANAS! Kerana itulah tujuan puak PENGGANAS PEMISAH ANTI-ISLAM/MELAYU ni semua - di samping nak MENGGABUNGkan Sarawak/Sabah yg. amat kaya minyak -gas, dgn. Singapura (yg. merupakan pengkalan NATO-MOSSAD), mereka juga mahu MENGKRISTIANkan (yg. pro-Yahudi Zionis/ISrael-KEPARAT) Sabah-Sarawak!

Tapi jgn. disalahkan mereka 100%, kerana ini juga hasil PENGKHIANATAN pemimpin Islam/Melayu-LIBERAL-BANGANG nak MAMPOS; yg. asyik dok MENJILAT kasut MUSUH Islam/Melayu!

Nek Tempoyak.

Anonymous said...
1 March 2015 at 15:03  

PEMBETULAN:

Itulah - patutnya dari awal lagi si KDN/PDRM melabel si puak pemisah PENDATANG KAPIRDAJAL RASIS-KANGKANG BABI ni sbg. PENGGANAS Kristian; jadi si pua-KEPARAT DAPBANGKAI ini juga boleh diTANGKAP kerana bersekutu dgn. PENGGANAS! Kerana itulah tujuan puak PENGGANAS PEMISAH ANTI-ISLAM/MELAYU ni semua - di samping nak MENGGABUNGkan Sarawak/Sabah yg. amat kaya minyak -gas, dgn. Singapura (yg. merupakan pengkalan NATO-MOSSAD), mereka juga mahu MENGKRISTIANkan (yg. pro-Yahudi Zionis/ISrael-KEPARAT) Sabah-Sarawak!

Tapi jgn. disalahkan mereka 100%, kerana ini juga hasil PENGKHIANATAN pemimpin Islam/Melayu-LIBERAL-BANGANG nak MAMPOS; yg. asyik dok MENJILAT kasut MUSUH Islam/Melayu!

Nek Tempoyak.

Anonymous said...
1 March 2015 at 20:04  

hahahaahaha... otak letak kat kepala lutut. extremist melayu.

Anonymous said...
1 March 2015 at 21:14  

Ni fitnah bodoh puak-puak nasionalis melayu..... cerita yang bodoh lagi membangangkan.... kalau percaya jugak tak tahulah.... tak habis-habis dengan ketuanan melayu nya.... bodoh...

Anonymous said...
1 March 2015 at 23:23  

Pantat kau la kapir cina kulup. Pundek, pegi menyontot dgn babi la kimak

Anonymous said...
3 March 2015 at 17:59  

Hmm saya tertanya2 mengapa perlu keluar dari cengkaman dan mengapa harus menghaaut lebih ramai org untuk keluar dari malaya..kan itu tindakkan bodoh..tahayul semua itu..doris jones memang menghasut org..

Anonymous said...
17 April 2015 at 01:56  

SORRY TO SAY BANGANG BANGANG MALAYA MENYALAK OIII....WE DAYAK N OTHER DAYAK SABAHAN......SABAH SARAWAK ARE NOT RUMPUN MELAYU...SO JAGA TANAH AIR SENDIRI SEBELUM BANGLA INDON SERANG MALAYA....SARAWAK FOR SARAWAKIAN...DONT SPIN A NEWS WHICH IS DORIS JONE ARE CHINESE....DORIS JONE ARE TRULY PRIBUMI BORNEO..SORRY TO SAY BRO, SSKM ARE ANTI PKR PAS DAP EVEN UMNO BN ALSO....

Unknown said...
17 November 2015 at 06:19  

SSKM SS,UK
SABAH DAN SARAWAK ADA SEBUAH WILAYAH ATAU NEGARA YANG DI PANGGIL NORTH OF BORNEO
PERPADUAN KAMI DI SINI BEGITU TINGGI TIDAK MENGIRA AGAMA DAN BANGSA
MALAYA JANGAN CUBA NAK ROSAKKAN PERPADUAN KAMI!!!

Unknown said...
17 November 2015 at 08:10  

Kalu btl Doris Jones penipu...bagi bukti?kenapa dia berani cabar PM Malaysia ke makhamah Antarabangsa?kenapa.....?

Unknown said...
17 November 2015 at 09:16  

NAMPAK DARI CARA ADMIN MENAIP, KAMI SABAHAN SUDAH TAHU KAMU ANTI-CINA DAN PANDANG RENDAH AKAN BANGSA BORNEO. KAMI BOLEH BERSUKUTU DENGAN MALAYA TAPI KAMI BOLEH JUGA BUAT KEPUTUSAN UNTUK KELUAR BALIK DARI PERSEKUTUAN MALAYSHIT!!

Leonard Linggi said...
17 November 2015 at 10:06  

apa awak cakap???? pengganas kristian??? sejak bila kami kristian ada jadi pengganas di sarawak????

Anonymous said...
17 November 2015 at 10:09  

Melayu balik Malaya, apa nak bising lagi. MELAYU biasa guna keagamaan utk perang? ? GUNA OTAK ATAU LUTUT MEMIKIR?

Anonymous said...
17 November 2015 at 10:37  

Boleh tahan juga Spin Admin ni tapi otak letak kat LUTUT. Dikata BODOH nanti marah pulak... tapi memang pun BODOH TOLOL tak boleh di ajar. kalau dah TOLOL, semua yang di tulis pun lari daripada fakta. Yang ada cuma auta. Menghairankan... kenapa macai UMNO ni terlalu ramai yang BODOH sombong. Patut lah 2.6 bilion bos dia kata derma pun angguk jer. Duit derma Yapeim untuk anak yatim kena kebas pun ok jer. Sampai bila lah kamu ni diperbodoh kan oleh kaum kamu sendiri.

Anonymous said...
17 November 2015 at 10:39  

Xda hasutan pn. Mmg kmi warga Sabah x suka dgn pemimpin Malaya. Semua pembohong.

Anonymous said...
17 November 2015 at 11:53  

Ini cerita tiada lain Perkauman melayu umno..tak payah bukti... Cukup la himpunan baju merah.. Ketara sangat.. masih nak tuduh orang lain racist..

Anonymous said...
17 November 2015 at 20:57  

Admin post ni rasanya tidak logik

"dia sebenarnya adalah aktivis yang telah 'DIWUJUDKAN' oleh Anwar Ibrahim bagi tujuan memecah belahkan penduduk Sabah dan Sarawak menjelang PRU-14"

Kerana adanya penyokong SSKM maka PR pada PRU13 tidak dapat kemanangan di Ranau, cuba lihat setiap DUN dan Parlimen di SABAH, walaupun tidak banyak tapi STAR telah mengugat penyokong PR dan tidak kepada Barisan National.

PRU14 Barisan National akan menang juga, jangan ko susah hati admin selagi SSKM masih berjalan.

Anonymous said...
17 November 2015 at 21:29  

Suka hati kami orang Sabah Sarawaklah yang korang Malaya sibuk apasal?, tempat sendiripun x terjaga cehhhh takutlah tu sebab SS punya minyak dll.

Anonymous said...
25 November 2015 at 15:56  

Pembetulan: Kepala mau jadi hiasan rumah panjang ka kek tempayan?

 
Copyright © -2012 buletin All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks